Selfiet ja maisemat

Mikä onkaan hienompaa, kun yhdistää selfie kauniiseen maisemaan? Monet toki ovat tätä tehneet jo pitkän aikaa, mutta ajattelin viedä ajatuksen vielä vähän pidemmälle.

Haluaisin ottaa järjestelmäkameralla selfien tyylisiä kuvia kauniilla taustalla (ranta, järvi, auringonlasku tms.) Tarkoituksena on ottaa 9-12 kuvan sarja, jossa on eri henkilöitä erilaisissa ympäristöissä. Projektin lopputuloksena haluaisin saada aikaan lahjaksi sopivan taulun, ja myös julkaista selfiet kolmen kuvan sarjoina Instagramissa (jotta kuvista saataisiin näyttävä kokonaisuus).

Mikäli olet kiinnostunut tai tiedät jonkun, joka olisi (erityisesti pk-seudulta), laita ihmeessä viesti. Kuten IG-gallerioistani (@koupipii ja @foodyippee) näkee, olen perinteisesti ottanut vain lähinnä matka-, ruoka- ja maisemakuvia, joten tällainen on minullekin aivan uutta. Olen kuitenkin varma, että tästä saadaan sellainen kuvasarja aikaan, jota kyllä kelpaa esitellä.

Palkkiota kuvauksista en pysty maksamaan, mutta voin ehkä auttaa malleiksi suostuvia muissa kuvaustarpeissa.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website